Еко-Форум - 2021

 

 
З 14 по 16 вересня у виставковому центрі «Козак-Палац» (м.Запоріжжя) відбувся V екологічний форум «Еко Форум – 2021», який об’єднав експертів з питань охорони довкілля, представників бізнесу, науки, освіти.
Вже традиційно до цього актуального заходу долучився Мелітопольський інститут екології та соціальних технологій. Цьогоріч форум пройшов в нових реаліях, з чисельними онлайн-включеннями спікерів з країн Європейського Союзу, онлайн-трансляціями основних подій заходу.
Головною темою цьогорічного заходу обрано впровадження локальних ініціатив у контексті Європейського зеленого курсу. Невід’ємна складова заходу – спеціалізована «Ековиставка», презентації, семінари, майстер-класи.
Мелітопольський інститут екології та соціальних технологій був представлений на форумі сучасною затишною локацією, на якій презентовано рекламну продукцію інституту, інноваційні проекти та здобутки кафедри екології, яку очолює доц. Сурядна Н.М.
Директор Мелітопольського інститута екології та соціальних технологій рофесор Лисенко В.І. відвідав пленарне засідання: «Європейський зелений курс: можливості та наслідки для України», де зосередив увагу на декількох проблемах. Так, за словами професора на сьогодні вважається необхідним мати власну стратегію, затверджену на національному рівні й розроблену за передовими європейськими, світовими стандартами.
  
 
   

 

 

Базова структура

 

Університет

 

 

Сайт базової стуктури

 

Вiдкритий мiжнародний унiверситет розвитку людини "Україна"

Бібліотека