НА ЯРМАРКУ ОСВІТИ-2018

 

8 листопада 2018 року з метою проведення профорієнтаційної роботи викладач Мелітопольського інституту екології соціальних технологій к.п.н. Татаринова С.О. відвідала «Ярмарок освіти-2018» у виставковому центрі «КОЗАК-Палац» (м. Запоріжжя), на якому представила Мелітопольський інститу екології та соціальних технологій та Мелітопольський коледж Університету «Україхна» під слоганом «Дізнайся ВСЕ про свою майбутню освіту!».
На ярмарку відбулася широкомасштабна презентація ринку освітніх послуг, що об’єднала XIV міжрегіональну спеціалізовану виставку навчальних закладів «Абітурієнт - 2018», ІІІ міжнародну спеціалізовану виставку «Освіта за кордоном» та «Освіта для бізнесу».
Цього року «Ярмарок освіти» презентував понад 60 провідних українських та закордонних навчальних закладів. Представлені учасники із Запоріжжя, Мелітополя, Харкова, Одеси, Києва, країн Чехії, Польщі, Франції.
Організатором  виставки виступила Запорізька торгово-промислова палата за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Запорізького обласного управління освіти і науки, Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Запорізької міської ради, Запорізького обласного центру зайнятості.

    

 

Базова структура

 

Університет

 

 

Сайт базової стуктури

 

Вiдкритий мiжнародний унiверситет розвитку людини "Україна"

Бібліотека